Een unieke eyewear-mentaliteit 

Maak een statement

Met LINDBERG eyewear laat je de wereld zien, dat je een andere mentaliteit hebt en dat je een kenner bent op het gebied van uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen. Elk montuur is een statement over esthetiek, technische innovatie en feilloos vakmanschap.

Discreet uitmuntend

Alles wat wij doen heeft zijn wortels in de Deense designtraditie van discrete, klassieke elegantie en zorgvuldige eenvoud. LINDBERG designs hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen. LINDBERG monturen zijn uniek. Wij gaan prat op een unieke combinatie van resolute aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap om een opmerkelijke visuele impact te kunnen maken.

De kunst van materialen

De monturen van LINDBERG zijn gemaakt van op verantwoorde manier gewonnen materialen voor tijdloze elegantie, uitzonderlijke sterkte en kenmerkende visuele impact. Tot deze exclusieve materialen behoren titanium, acetaat, goud, platina en diamanten en bepaalde LINDBERG modellen zijn tevens beschikbaar in opvallend natuurlijk dierenhoorn.

Technische prestaties

Gepatenteerde technische innovaties van LINDBERG hebben samen met zorgvuldig ontworpen en geproduceerde details modern eyewear radicaal vernieuwd. We hebben alles verwijderd dat niet essentieel is, waaronder alle schroeven, klinknagels en lassingen. Dit betekent dat LINDBERG monturen onvoorstelbaar sterk en flexibel zijn  en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

Individueel geproduceerd

Wij maken elk LINDBERG montuur op bestelling. Daarbij combineren we unieke materialen met een productietechnologie die wij zelf hebben ontwikkeld en het beste individuele vakmanschap. Elk montuur is toegespitst op uw eigen voorkeur, met de hand afgewerkt en afzonderlijk genummerd.

Naast de befaamde glasbril van Lindberg bestaat ook de serie Rim met een minimale rand; een serie met bredere rand en acetaat monturen met titanium.

Logo Lindberg