red bull racing eyewear bij cools oogzorg. Nieuwste collectie monturen en zonnebrillen

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE SPECIALE ACTIE

Red Bull een van de meest bekende merken ter wereld heeft een speciale collectie brillen ontworpen en geproduceerd. Reeds in 46 landen wereldwijd een succes, en sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

Formule 1 auto’s worden geoptimaliseerd in het kleinste detail om het maximale eruit te halen. Deze filosofie vindt je ook terug in onze collectie brillen : hoe beter het design en het gebruik van de meest innovatieve materialen, hoe beter het succes.

De motorsport bepaalt het karakter van Red Bull Racing Eyewear: een technologische revolutie, een precisie hightech ontwerp, sportief en met unieke constructies. Kortom: een perfecte combinatie van technologie en ontwerp.

In de motorsport worden innovatieve, robuuste en tegelijkertijd lichtgewicht materialen gebruikt. Het hoofddoel van Red Bull Racing Eyewear is zich te kwalificeren als het sterkste, meest innovatieve en dynamische merk op het gebied van oogmode door gebruik te maken van materialen uit de Formule 1.

Red Bull Racing Eyewear is een merk dat vanaf de start indruk maakt met zijn innovatie in mode en technologie. De combinatie sportief, modern en uniek geeft het merk de juiste motivatie. Het ontwerp is extravagant en exclusief, maar altijd herkenbaar aan de duidelijke en snelle vormen die zijn oorsprong vinden in de racerij.

De filosofie: Red Bull Racing Eyewear is ontworpen voor de sportieve en trendy mens, die de levensstijl en de geest van de Formule 1 een warm hart toedragen en zich kunnen identificeren met het Red Bull Racing Team: ze zijn uniek, speciaal en vernieuwend. Ze zijn geïnteresseerd in techniek en mode.