LET OP!!! DEZE ACTIE IS VERLOPEN!!

Het is weer zover! 60 dagen lang een speciale aanbieding voor diegene die een tweede bril kopen met Carl Zeiss brillenglazen.

Heeft u de afgelopen 12 maanden een bril bij ons aangeschaft dan betaalt u nu voor de tweede bril maar 1 brillenglas. Dit is dus een korting van 50% op uw glazen.

Enkele voorbeelden:

  • U heeft een computer met twee schermen en heeft last van de overgang tussen beide schermen en het lezen. Met een computerbril heeft u een breder kijkgebied voor zowel de computer als het lezen. U heeft al een computerglas met leesgedeelte vanaf 162 euro p/glas incl. ontspiegeling (u betaalt maar 1 glas). Lees hier meer over onze computerbrillen.
  • Rijdt u veel auto? Met de DriveSafe® brillenglazen van Carl Zeiss is een speciaal brillenglas ontwikkeld dat ervoor zorgt 64% van het blauwlicht wordt geabsorbeerd en dat zorgt voor een minder verblindend beeld van de koplampen. DriveSafe® brillenglazen zijn er vanaf 162 euro p/glas zonder leesgedeeltes. Lees hier meer over DriveSafe® brillenglazen.
  • Veel last van zonlicht? Ook voor de zonnebril op sterkte is dit een zeer fijne actie. Bij aanschaf van een zonnebrilmontuur betaalt u uiteraard ook maar één zonneglas. Zeiss heeft een uniek zonneglas Skylet Road ontwikkeld dat zorgt voor een contrast verhogend beeld zodat er meer diepte is. Uiteraard ook 100% UV-beschermend. U heeft al een enkelvoudig zonneglas vanaf 127 euro (zonder ontspiegeling) en 157 euro met ontspiegeling. Lees hier meer over de zonneglazen.

Kort samengevat: Welk brillenglas u ook kiest voor uw 2e, 3e of 4e bril, u betaalt maar 5o% voor de brillenglazen mits uw huidige bril niet ouder is dan 12 maanden (uitgezonderd de zonnebril op sterkte actie)

Deze actie loopt van 11 mei t/m 10 juli 2015

60 sunny days