Meteen naar de inhoud

Bezorging en afhalen

Bij Cools Oogzorgworden alle standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Zo worden alle bestellingen waarvan de item(s) op voorraad zijn binnen 1 week geleverd. Voor de item(s) die op aanvraag zijn geldt hiervoor 3 weken.
LET OP! Heb je binnen 1 week nog jouw bestelling niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met info@coolsoogzorg.nl. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres.

Niet thuis? Geen probleem!

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op Mijn Pakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen.

Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:
-Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit plannen)
-Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 16.00 uur de volgende dag op.

Cools Oogzorg
De Akker 7
5251AB Vlijmen

Standaard verzending Nederland (€6,50).
Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €25,00 wordt een standaard verzendbijdrage van €3,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,00 is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij het volledig retourneren van jouw bestelling ontvang je samen met jouw aankoopbedrag jouw verzendkosten terug. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Zo kun je altijd zorgeloos bestellen zonder eventuele kosten achteraf.