Blackfin: nieuw op onze open dag

Blackfin: nieuw op onze open dag

Dit jaar hebben we een nieuw merk op onze open dag! Het merk Blackfin kennen we al een aantal jaren in onze winkel, maar nu hebben ze de collectie volledig gerestyled en dat willen we u graag laten zien.

Met hun nieuwe collectie is er veel kleur gekomen in de brillen, tevens hebben ze ook een leuke combi gemaakt van titanium en kunststof. Soms met een groot contrast in kleur en soms maar minimaal, daardoor is deze collectie brillen geliefd bij een groot publiek.

Alle brillen van Blackfin zijn o.a. gemaakt van titanium. Het voordeel van titanium is dat het licht van gewicht is en praktisch nooit allergieklachten veroorzaakt.

De vertegenwoordiger van Blackfin, Jaap staat op onze Open dag voor u klaar om deze collectie aan u te tonen!

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds