Carl Zeiss laat een innovatie zien!

Carl Zeiss laat een innovatie zien!

Cools en Carl Zeiss hebben al jaren en zeer goede zakelijke relatie. De brillenglazen van Zeiss behoren tot de beste wat betreft kwaliteit en innovatie. Er zijn maar weinig leveranciers die dat kunnen zeggen. Stein Cools heeft samen met een aantal andere vooruitstrevende opticiens mee mogen ontwikkelen aan een uniek project van Carl Zeiss.

Wat innovatie betreft beginnen ze na aan een nieuw tijdperk, door hun 3D meetapparaat te gebruiken voor montuur advies! Doordat we met 9 camera’s het hele hoofd in beeld brengen, kunnen we nu, met nog meer unieke meetgegevens, kijken welke bril het beste op uw hoofd past!

TIJDENS ONZE OPEN DAG OP 23 NOVEMBER ZAL DEZE UNIEKE FUNCTIE VOOR HET EERST TER WERELD AAN HET PUBLIEK GETOOND WORDEN!

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds