EnergizeMe energie voor uw ogen

Tegenwoordig heeft iedere contactlensdrager minstens een bril om zijn ogen een pauze te gunnen na het urenlang dragen van contactlenzen. Het intensieve gebruik van smartphones, tablets etc. veroorzaakt een overbelasting van de ogen. Maar wist u dat deze bril nog veel meer kan?

Profiteer van een comfortabeler zicht en verfriste ogen door een bril op te zetten na het verwijderen van uw contactlenzen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen bieden contactlensdragers meer dan alleen een gewone bril. Deze zijn speciaal geoptimaliseerd voor het kijkgedrag van contactlensdragers en voor het zicht in de digitale wereld.

De bril voor contactlensdragers – geef uw ogen dat speciale, verfrissende gevoel.

Wist u dat u bij ons al een bril voor naast uw contactlenzen kunt aanschaffen vanaf € 125,- dit is ongeacht sterkte en met ontspiegelde glazen.

Geïndividualiseerd voor u en uw kijkgedrag.
De perfecte oplossing voor ieder type contactlensdrager – ook voor dragers van multifocale lenzen.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers zijn beschikbaar in drie versies en geïndividualiseerd op de specifieke levensstijl en leeftijd van de drager. Uw opticien zal u graag helpen om een oplossing te vinden die het beste aan uw behoeftes voldoet:

Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig zijn er de ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen

Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig zijn er de
ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen:

Onze ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen zijn optimaal voor sociaal actieve mensen van 20 tot 30 jaar die in het digitale tijdperk geboren zijn. Deze brillenglazen bevatten standaard de DuraVision BlueProtect coating en de Digital Inside technologie, die ideaal zijn voor jonge, ontspannen ogen.

 

Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig 40 bieden we ZEISS EnergizeMe Digital aan

Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig
bieden we ZEISS EnergizeMe Digital aan:

Dragers van brillen en contactlenzen tussen 30 en 40 jaar profiteren van ZEISS EnergizeMe Digital brillenglazen die standaard met DuraVision BlueProtect en Digital Inside technologie zijn uitgerust – voor een comfortabeler, meer ontspannen zicht.

 

Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar is er ZEISS EnergizeMe multifocaal

Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar is er
ZEISS EnergizeMe multifocaal:

De ideale additie voor mensen boven de 40 die een multifocale bril of multifocale contactlenzen dragen. ZEISS EnergizeMe multifocaal met DuraVision BlueProtect en Digital Inside technologie – voor scherp, helder zicht en ontspannen ogen.