Wij staan voor u klaar

De wereld staat op zijn kop, ook wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat over de gezondheid van u en van onszelf. Tijdens onze normale openingstijden staan wij voor u klaar om u zoveel als mogelijk de service te geven die u altijd van ons gewend bent. Helaas zijn er enkele uitzonderingen op onze service die wij u tijdelijk niet kunnen bieden om zo u en onze gezondheid te kunnen waarborgen. Onderstaand vindt u de service die wij u op dit moment kunnen bieden:

Bril afstellen:

U bent welkom voor het afstellen of onderhoud van uw bril. Wij vragen u wel uw bril zelf op en af te zetten en bij de eerste maal in een bakje te leggen zodat wij de bril kunnen desinfecteren.

Oogmetingen:

In onze oogmeetruimte kunnen wij uw ogen meten om zo de sterkte te bepalen voor de aanschaf van een nieuwe bril. Het meten van de oogdruk kan momenteel helaas niet, ook stellen wij het uitgebreide oogonderzoek uit.

Personal shopping:

Komt u liever buiten de openingstijden voor de oogmeting en de eventuele aanschaf van een bril? Wij hebben tijdelijk de mogelijkheid om hiervoor een afspraak te maken. Neem voor personal shopping contact op met Stein op het tijdelijke telefoonnummer: 073 3030460 of mail naar: personalshopping@coolsoogzorg.nl

Contactlenscontrole:

Helaas kunnen wij momenteel geen contactlenscontroles bij u uitvoeren, het is onmogelijk om hierbij minimaal de afstand van 150 cm te waarborgen. Op dit moment adviseren wij u om eenzelfde set contactlenzen als u de laatste periode heeft gehad te bestellen, de lenscontrole stellen we dan ook tijdelijk uit tot de aanschaf van de volgende set lenzen.

Bril passen en/of aanschaffen:

Dit kan en mag nog steeds volgens de richtlijnen, wel vragen wij u de brillen zelf op en af te zetten en houden wij uiteraard gepaste afstand.

Een lekker kopje koffie, thee of fris:

Helaas die moet u van ons tegoed houden, dit gaan we inhalen als de richtlijnen het weer toelaten.

WIJ WILLEN U VRAGEN VOOR DE GEZONDHEID VAN U EN VAN ONS OM BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN NIET NAAR ONZE WINKEL TE KOMEN. Wij staan voor u klaar indien u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen via telefoon of email.

De NUVO (Nederlandse Unie Van Opticiens) heeft samen met het RIVM een protocol opgesteld voor in de optiekzaak. Als u deze wilt inzien is deze bij ons in de winkel aanwezig of u download hem hier.