Meteen naar de inhoud

Corona

Wij staan voor u klaar
De wereld staat op zijn kop, ook wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat over de gezondheid van u en van onszelf. Tijdens onze normale openingstijden staan wij voor u klaar om u zoveel als mogelijk de service te geven die u altijd van ons gewend bent. Onderstaand vindt u de service die wij u op dit moment kunnen bieden:

Bezoek van onze winkel:

Indien u zich verplaatst in onze winkel is een mondkapje verplicht, indien u aan tafel zit en wij de afstand van 1,5 meter kunnen waarborgen mag u het mondkapje afzetten. Er kunnen maximaal 4 klanten tegelijk in onze winkel. Probeer zoveel mogelijk alleen te komen, komt u wel met twee personen dan reken wij dit als 1 klant (dit vanwege de afstand).

Als het te druk wordt in de winkel kan het zijn dat we de winkeldeur niet automatisch laten opgaan indien u van buiten komt. Wacht dan even buiten tot er weer voldoende plaats is in de winkel.

Bril afstellen:

U bent welkom voor het afstellen of onderhoud van uw bril. Wij vragen u wel uw bril zelf op en af te zetten en bij de eerste maal in een bakje te leggen zodat wij de bril kunnen desinfecteren.

Oogmetingen:

In onze oogmeetruimte kunnen wij uw ogen meten om zo de sterkte te bepalen voor de aanschaf van een nieuwe bril. Door veiligheidsmaatregelen te treffen zijn wij ook in de gelegenheid om een uitgebreid onderzoek uit te voeren.

Contactlenscontrole:

De contactlens controles kunnen net zoals u van ons gewent bent plaatsvinden. Wij vragen u wel tijdens de leescontrole u mondkapje permanent op te houden.

Bril passen en/of aanschaffen:

Dit kan en mag nog steeds volgens de richtlijnen, wel vragen wij u de brillen zelf op en af te zetten en houden wij uiteraard gepaste afstand.

WIJ WILLEN U VRAGEN VOOR DE GEZONDHEID VAN U EN VAN ONS OM BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN NIET NAAR ONZE WINKEL TE KOMEN. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen staan wij voor u klaar via telefoon of email.

De NUVO (Nederlandse Unie Van Opticiens) heeft samen met het RIVM een protocol opgesteld voor in de optiekzaak, wij volgen deze adviezen.