Daglenzen in plaats van bril op vakantie?

De vakantie periode komt er weer aan en wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw vakantie liever een paar contactlenzen draagt dan een bril. Het is gebleken dat de meeste brillen sneuvelen tijdens de vakantie of sporten. Een setje daglenzen is ook nog eens UV beschermend voor uw ogen!

Als u reeds een brildrager bent dan hebben wij in de maanden mei t/m augustus een speciale aanbieding voor de aanpaskosten. Voor een eenmalig bedrag à € 32,50 controleren wij of uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen met de bijbehoren sterkte en leren wij u het inzetten en uithalen van de contactlenzen.

Tevens krijgt u dan van ons 10 paar enkelvoudige daglenzen cadeau!

Wij hebben de daglenzen in enkelvoudige-, cilinder- en multifocale uitvoering. Indien u nu een multifocale bril draagt kunnen wij dit vaak ook in de daglenzen bestellen.

Maak een afspraak voor de aanmeting contactlenzen zodat wij alle tijd kunnen nemen voor een passend advies!

Bij het maken van een afspraak kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Lenscontrole: indien u een afspraak wilt maken voor een controle van uw lenzen of als u problemen ondervindt met de contactlenzen.

Diabetes onderzoek: alleen als u bent doorverwezen door uw huisarts.

Brilsterkte meting: voor de oogsterkte meting van uw ogen voor een nieuwe bril of controle.

Optometrisch onderzoek: gelijk aan uitgebreid onderzoek echter met pupilverwijding door onze optometrist. Kosten € 40,00. meer info

Uitgebreid onderzoek: dit onderzoek houdt in: sterkte meting, netvlies foto, gezichtsveld test, OCT, oogdrukmeting. Kosten € 25,00. meer info

Polatest: voor een prisma meting. Vaak heeft u al eerder prisma’s gehad of hebben wij u geadviseerd een afspraak hiervoor te maken.

Afleveren contactlenzen: als u voor het eerst gaat leren contactlenzen in en uit te halen.