EDOF contactlenzen van Mark’Ennovy

Mark’Ennovy: uniek in speciale contactlenzen

Ook voor u als lensdrager hebben wij op onze open dag iets speciaals. De nieuwe lens voor mensen met (beginnende) leesklachten van Mark’Ennovy zal dan bij ons worden geïntroduceerd.

De dagen worden korter, de verlichting minder optimaal en het lezen daardoor lastiger. Door toenemend gebruik van smartphones en tablets, meer pc-werk maar ook simpelweg de leeftijd zal het lezen veel sneller een uitdaging worden.

Ervaart ook u leesklachten? U bent welkom op onze open dag op 23 november 2019. Onze lensspecialisten staan dan voor u klaar om samen met de productspecialist van MarkÈnnovy, René Zwanenburg, te kijken of de EDOF-lens (Extended Depth of Focus) leesondersteuning kan bieden, zonder te veel in te leveren op de andere kijkafstanden natuurlijk! De productspecialist kan u ook meer vertellen over hun gehele range van contactlenzen die uitgebreide mogelijkheden bieden.

PERSBERICHT MARK’ENNOVY:

Een nieuwe generatie maandlens voor presbyopen 

De lens is uitermate geschikt voor de beginnende presbyoop (35+ en ouder met leesklachten). Doordat de lens in verschillende addities te verkrijgen is, kan worden ingespeeld op de behoeften van de klant op het gebied van leesondersteuning. Met de EDOF Presbyopia brengt MarkÈnnovy een geheel nieuwe lens op de markt.

Deze pupilgrootte onafhankelijke siliconen maandlens wordt op maat gemaakt zodat deze mooi en gezond aansluit op uw unieke ogen!

De EDOF-lens zorgt voor een uitstekende visus op alle afstanden. Door de technologie is de overgang van het kijken tussen de verschillende afstanden erg makkelijk, wat bijdraagt aan het algehele kijkcomfort.

MarkÈnnovy,heeft samen met het Brien Holden Vision Institute, een wereldberoemde non-profitorganisatie op het gebied van oogzorg, samengewerkt aan de ontwikkeling van de EDOF; een gloednieuwe zachte contactlens voor mensen vanaf 35+ met presbyopie.

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds