Falvin: een sieraad voor het gezicht

Falvin: een sieraad voor het gezicht

De brillencollectie van Falvin is net een sieraad voor het gezicht. Dit komt door de mooie vormen en materialen die zijn gebruikt. Elke Falvin bril is voorzien van een echt laagje goud of palladium. Falvin brillen worden ontworpen door een juwelier en dat zie je zeer zeker terug in het design.

Om een echt sieraad van uw bril te maken kunt u er zelfs voor kiezen om in uw bril diamanten te laten verwerken. Door deze toevoeging aan uw bril wordt deze nog een stukje luxueuzer en een echt sieraard. En treur niet als u ooit kiest voor een andere bril: de diamanten zijn te verwijderen eventueel te gebruiken in een andere Falvin bril of een van uw eigen sieraden. Tijdens de open dag is een van de brillen te zien die is uitgevoerd met diamanten!

Houdt u van trendy brillen met felle kleuren dan moet u bij Falvin niet zijn, maar bent u graag bij de tijd met een stijlvolle bril van de hoogste kwaliteit dan zal Falvin u zeker aanstaan!

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds