Een stijlvol montuur is niet het enige waar u op moet letten, wanneer u een zonnebril koopt. Allereerst moet u zich ervan vergewissen dat de zonnebril glazen heeft van de beste kwaliteit, die op maat zijn gemaakt voor uw ogen en behoeften. De belangrijkste functie van de zonnebril is bescherming van uw ogen tegen potentieel schadelijke UV-stralen. Dergelijke gepersonaliseerde zonnebrilglazen zijn vrijwel voor iedereen verkrijgbaar, ongeacht of u wel of geen bril nodig heeft om uw gezichtsvermogen te corrigeren. Een veelheid aan keuzes kan erg verwarrend zijn. Cools Oogzorg helpt u graag bij uw keuze door een aantal belangrijke functionele opties voor uw ideale bril de revue te laten passeren.

Kijkt u al uit naar de eerste voorjaarszon of de intense zon tijdens de komende skivakantie in heerlijke poedersneeuw? Laat u dat genot niet ontnemen, maar zorg wel dat u een zonnebril bij zich heeft, waarmee u uw ogen beschermt tegen de UV-straling. Bovendien is ook bij een zonnebril een anti-reflectiecoating van de beste kwaliteit erg belangrijk voor een goed zicht.

De mensen van Cools Oogzorg adviseren u graag. Bij aanschaf van een zonnebril op sterkte met Carl Zeiss brillenglazen ontvangt u altijd één zonneglas van ons cadeau.