Hoorpartners bij Cools

Hoorpartners: zelf ervaren

En ook dit jaar zal HoorPartners weer aanwezig zijn op de jaarlijkse Open Dag. In tegenstelling tot andere jaren ligt de focus niet op vernieuwingen op hoortoestelgebied (er was weinig nieuws op de jaarlijkse hoortoestelbeurs in Nürnberg Duitsland, de grootste beurs ter wereld op dit vlak) maar op de belevingsruimte, een experience-room op de eerste verdieping bij Cools Oogzorg.

We hebben geïnvesteerd in een ruimte waar je direct kunt ervaren hoe de (nieuwe) hoortoestellen functioneren in diverse geluidssituaties, alsof je je daadwerkelijk in die situatie bevindt!
In deze ruimte kan ook de partner van degene met een verminderd gehoor ervaren hoe het is om minder te horen. Het is namelijk niet alleen maar alles zachter horen!

In deze ruimte kan ook de partner van degene met een verminderd gehoor ervaren hoe het is om minder te horen. Het is namelijk niet alleen maar alles zachter horen!

En hoe leuk is het om een blik in je eigen oren te werpen? Oftewel, in deze ruimte hebben we ook de mogelijkheid om met behulp van een video-otoscoop in de gehoorgang te kunnen kijken, het trommelvlies te kunnen zien.

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds