Jos van Boxtel voor elektrisch rijden

Jos van Boxtel: voor duurzame en elektrische mobiliteit

De Jos van Boxtel groep is daarnaast al jaren actief op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit. Met auto’s met nul emissie neemt het bedrijf graag het voortouw bij de realisatie van een schonere, groenere en slimmere leefomgeving voor iedereen.

Nissan verkoopadviseur Rick Vos: “We zijn trots op onze status als pionier in het elektrisch rijden. De voordelen van elektrisch rijden staan buiten kijf: zowel milieutechnisch als persoonlijk en financieel is ons aanbod elektrische auto’s afgestemd op uw behoeften en uw toekomst.” Op de jaarlijkse open dag van Cools Oogzorg presenteert Van Boxtel de nieuwe Nissan Leaf. De Leaf is de best verkochte elektrische auto van Europa en biedt 147 pk pure kracht met nul uitstoot voor dagelijkse ritjes.

Bent u nieuwsgierig of de Nissan Leaf een geschikte auto voor u is? Ervaar het zelf door het maken van een vrijblijvende proefrit tijdens de open dag bij Cools Oogzorg op 23 november. Rick Vos en Niels Ruis, beide verkoopadviseur bij Jos van Boxtel, zijn de hele dag aanwezig om al uw vragen over de Nissan Leaf en over elektrisch rijden te beantwoorden. Kom dus zeker even langs. Wij begroeten u graag! https://josvanboxtel.nl/nissan/leaf

Autobedrijf Jos van Boxtel is de officiële Nissan dealer voor de regio’s Den Bosch, Oss, Uden en Veghel. Het bedrijf is onderdeel van de Jos van Boxtel Groep die dit jaar haar 65 jarig jubileum viert!

De Jos van Boxtel Groep is al sinds 1954 hét vertrouwde adres voor uw auto en officieel dealer van de merken Toyota, Nissan, Suzuki en Mitsubishi. Met deze verschillende topmerken plus ruim 350 betrouwbare occasions op voorraad heeft de Jos van Boxtel Groep altijd een passende auto voor u. Ook voor schadeherstel, (private) lease- of verhuur en financiering bent u bij Jos van Boxtel aan het juiste adres.

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds