Kiest u voor alleen een bril of voor complete oogzorg

Komt u voor een bril dan kunnen wij voor u een gratis oogmeting verrichten en een eenvoudige bril uitzoeken zelfs al compleet vanaf 200 euro en als uw zorgverzekering nog een vergoeding geeft is hij mogelijk geheel gratis.

Bij Cools oogzorg  kunnen wij u meer bieden d.m.v. uitgebreid oogmeting, optometrische onderzoeken of prescan1 van de ogen. Als een van de weinige opticien, optometrist en contactlens praktijk kunnen wij gezichtsveldtesten, scans van het netvlies en oogzenuw maken. Tevens verrichten wij in samenwerking met uw huisarts screening voor de diabeet. Is er iets mis met de samenwerking van de oogspieren kunnen we dat voor u bekijken met de Polatest van ZEISS.

Ook op het gebied van leesproblemen (dyslexie) kunnen wij vele kinderen helpen, door middel van gekleurde brillenglazen, gekleurde leesvellen, leesbril of evt. prismabril.

U kunt u ogen vertrouwen aan de medewerkers van Cools oogzorg.

1 Bij een prescan van de ogen worden de gegevens incl. Bloeddrukwaarde verzonden naar een oogarts, neuroloog en internist in München (D) die een volledig rapport van uw ogen maken. Deze gegevens zijn tevens te gebruiken voor keuringen.