Kiest u voor twee brillen of wilt u 2x zoveel zien.

Aan kwaliteit hangt een prijskaartje. Zou duurt de productie van een Carl Zeiss individueel aangemeten brillenglas 9 uur. Maar niet alleen de tijd ook de manier waarop de glazen geslepen worden brengt kwaliteitsverschil, zo kunt u met een Zeiss brillenglas een breder leesgedeelte krijgen door alle persoonlijke gegevens die meegestuurd worden naar de fabriek. Hierdoor krijgt u een individueel glas wat helemaal bij u past.  Een discount glas wordt in 15 minuten gemaakt en is lang niet altijd geslepen maar eerder geperst waardoor het kijken door zo’n brillenglas optisch minder zuiver zal zijn. Er wordt gewerkt met standaard glazen, die niet voor iedereen comfortabel zal kijken.

Zo is het ook met monturen, er bestaat veel verschil tussen het ene kunststof en het andere de duurdere brillenmerken maken bijvoorbeeld gebruik van acetaat dat is een kunststof dat minimaal 5 tot 10 jaar moet rijpen voor het gebruikt kan worden. Bij goedkope merken wordt er gebruik gemaakt van een rijping van 2 jaar of spuitplastic wat direct verwerkt wordt en ook niet pas op uw gezicht gemaakt kan worden.

Als u 365 dagen in het jaar minimaal 5000 uur per jaar comfortabel wilt zien Wilt u is het voor u de keus.

Cools oogzorg biedt u samen met Carl Zeiss aan dat het 4e glas binnen een jaar gratis is. Vraag in de winkel naar de voorwaarde.