Lindberg stijlvol en kwaliteit

Lindberg stijlvol en kwaliteit

De brillen van het Deense merk Lindberg staan bekend om hun uiterst hoge kwaliteit. Vroeger hadden brillen, die tegen een stootje kunnen, ook een solide uitstraling. Lindberg is erin geslaagd één van de meest sterke brillen te maken, die er ook nog eens heel stijlvol uitzien.

Lindberg maakt een van de meest onopvallende brillen ter wereld. Dit zijn randloze brillen waarbij het montuur in het glas is gemonteerd en als dan het montuur ook nog eens van titanium is gemaakt het je 3-in-1: sterk, licht en onopvallend!

Waar Lindberg ook trots op is zijn hun brillen van de serie N.O.W. : kunststof brillen met titanium brilveren, gemaakt in mooie kleuren. Het kunststof is door Lindberg zelf ontwikkeld en er zijn maar weinig leveranciers, die het voor elkaar krijgen om kleuren in een zo’n dun kunststof te verwerken.

Nieuw in de serie van Lindberg is MØF titanium brillen. Dit zijn brillen waarbij de glazen zelf te vervangen zijn. Hiermee kunt u dus met één montuur uw dagelijkse brillenglazen en zonnebrilglazen gebruiken. Of u kiest voor een extra kleur montuur met één paar glazen. Overdag het rode montuur en als u ’s avonds op chique gaat neemt u het montuur in de gouden kleur. Verwisseld in minder dan 1 minuut!

Laat u verrassen bij de stand van Lindberg op onze open dag op 23 november 2019.

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds