Redactioneel artikel De Scherper woensdag 16 september 2015

De nieuwe ZEISS officelens brillenglazen geven u meer ontspannen zicht, of u nu werkt aan een bureau, een computer of een productiemachine.

Moderne technologie beheerst ons leven en maakt het makkelijker, zowel thuis als op het werk. We brengen een groot deel van onze tijd door met het werken met hightech apparatuur en displays. Ze helpen ons sneller en productiever te maken. Als we lange tijd geconcentreerd willen blijven bij het gebruik van computers, smartphones, tablets of andere apparaten op het werk, hebben we goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs geavanceerde multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld. Heeft u ooit al overwogen een bril te dragen die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet?

Bij aanschaf van een multifocale bril krijgt u één officeglas cadeau

Vraag naar de voorwaarden.

Voor vele mensen wordt de wereld van het werk steeds sneller en gevarieerder. Computers en andere apparatuur spelen een belangrijke rol op de moderne werkplek. Dusis het essentieel om voor langere perioden productief te blijven. Ons zicht speelt hier een cruciale rol, vooral wanneer we werken aan beeldschermen en displays. Onze ogen moeten vele uren per dag belasting in het korte tot middellange gezichtsveld uithouden.