U herkent het vast wel. ‘s Avonds rijdt u met de auto en merkt u dat u minder prettig ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen in een poging uw zicht te verbeteren.

Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ‘s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. Wij kunnen met een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde maken aan onscherp zicht in het donker.

i.Scription® brillenglazen bieden een geheel nieuwe, innovatieve oplossing voor dit probleem. De ZEISS-nachtzichtmeting, die met de zogenaamde i.Profiler® wordt uitgevoerd, simuleert nachtelijke omstandigheden. Daardoor worden alle oogfouten opgespoord die veroorzaken dat u in het donker onscherp(er) gaat zien. Op basis van de resultaten van de meting kunnen wij i.Scription® brillenglazen laten maken die u in de nachtelijke uren én natuurlijk ook overdag optimaal zicht geven.

In de schemering en ‘s nachts ziet u met i.Scription® brillenglazen contrasten veel beter, u ziet veel meer dan alleen maar donkere tinten. Hierdoor leeft de wereld om u heen veel meer met al deze extra details.

Klik hier om een afspraak te maken voor een nachtzichtmeting.

 

DOE HIER EEN SNELTEST VOOR EEN NACHTZICHTMETING

Bekijk onderstaande afbeelding goed en beantwoord de onderstaande stellingen.

visual_car_comparison

 

 

 

 

 

     Ik ervaar schittering en hinderlijke reflecties.
     Ik heb moeite lichte letters op een donkere achtergrond te lezen.
     Ik zie weinig (onderscheid in) kleur.
     Het beeld rechts komt overeen met wat ik in het donker zie.

Heeft u minimaal één vinkje geplaatst? Maak dan hier een afspraak voor een gratis nachtzicht- & oogmeting.