Meteen naar de inhoud

Onze merken

Het merk TOM FORD staat voor mode en design. Voor de extra vagante bril of de juist een hele sierlijke bril kun je bij het merk TOM FORD slagen.

Het opvallende aan de brillen van Tom Ford is ook de pasvorm. Ondanks dat de brillen soms een grote en/of grove uitstraling hebben passen ze als een fijn uitgevoerde bril. De materialen van de brillen zijn afwisselend van kunststof, metaal of titanium. 

Bekijk hieronder de collectie van Tom Ford die wij in de winkel op voorraad hebben. Hebben wij u interesse gewekt? Dan bent u van harte welkom om ze te komen passen.

L’histoire de la Marque Carven

Carven, opgericht in 1945 door Carmen de Tommaso, is een wereldwijd bekend high-end fashion merk.
Madame Carmen kreeg – omdat ze slechts 1,55 meter groot was – van haar moeder te horen dat ze nooit elegant zou kunnen zijn. Dat was de aanleiding om een eigen haute couture lijn te starten voor kleinere dames.

Een groot succes. Anno 2016 is het Carven modehuis een zeer gewaardeerd begrip met een eigen kleding-, tassen- en parfumlijn. En vanaf 2016 ook met een modern-chique eyewearlabel: Carven Eyewear.

Etnia Barcelona is een modern brillenmerk met erg veel leuke kleuren. Zo is de kunststof bril nooit gemaakt van een kleur maar altijd van gecombineerde kleuren zo ontstaat een super mooie bril die helemaal van deze tijd is. De kwaliteit van de Etnia bril is zeer hoog ten opzichte van de andere kunststof brillen in deze prijsklasse. Zo zijn ook alle brillen gemaakt met een speciaal type scharnier wat erg goed aan te passen is. Ook heeft Etnia een zeer leuke lijn kinderbrillen. Deze brillen zijn stoer en sterk en dus voor iedereen geschikt!

Falvin maakt brillen van zeer hoge kwaliteit. Een van de Deense eigenaars is van oorsprong goudsmid en dat is terug te zien aan hun collectie brillen.

De brillen zijn allen gemaakt van titanium met een hoogwaardige laklaag. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van echt goud, platina of wals-double.

Doordat de brillen worden gemaakt door goud-smeden is er ook de mogelijkheid om de brillen te voorzien van een of meerdere diamanten. Hiermee maakt u van uw al mooie bril een waar sierraad!

Het Franse brillenmerk J.F.Rey bestaat sinds 1995 en heeft een absolute individuele stijl!   Deze stijl beweegt zich in een creatieve omgeving met een constante beweging. De designers uit Marseille worden beïnvloed door alles om hen heen. Omgevingsfactoren zijn de inspiratie, waar men ook komt!  Het gebruik van de meest innovatieve R&D technieken, handwerk, ambacht en exclusieve materialen zorgen voor individualiteit van één van de meest bijzondere brillenmerken ter wereld. Met geen ander label te vergelijken. Verschillende malen is J.F.Rey onderscheiden door vakjury’s op de meest toonaangevende beurzen!
Mykita is een merk dat alles zelf maakt. Dat komt ook terug in hun naam. Iets waar ze terecht trots op zijn. De materialen die ze gebruiken variëren van kunststof tot roest vast staal. 3D printing MyKita is uniek in hun brillen die gemaakt zijn doormiddel 3D technologie. De brillen zijn hierdoor erg licht van gewicht maar hebben wel een solide uitsraling. Less Rim De Less Rim brillen zijn gemaakt van zeer minimaal metaal, erg dun, licht van gewicht en zeer duurzaam. Gemaakt voor jong en oud in de nieuwste stijlen.
Ray-Ban is het bekende merk van de zonnebrillen. Wist u dat ze ook een hele leuke moderne collectie correctie brillen hebben. Bij ons vind u het allemaal. Van de stoere Ray-Ban aviator zonnebril tot de leuke kunststof kinderbril. Het merk voor de leeftijdscategorie van 10 tot 60 jaar.
Red-Bull is voornamelijk bekend van het energie drankje en natuurlijk Max Verstappen! Red-Bull maakt ook een erg mooie en betaalbare collectie zonnebrillen met een prijs vanaf 89 euro. Zowel zonnebrillen en correctie brillen worden door Red-Bull gemaakt.
De Kinderbillen van Rex & Sue zijn erg mooi afgewerkt en leuk van model. Kinderbillen voor de kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Ontworpen door een Nederlandse firma en daardoor erg gelieft bij de kids en ouders!
De beste zonnebril is en blijft toch wel een Serengeti. Met hun ontrastverhogende brillenglazen is er altijd een scherp en comfortabel zicht. Tevens zijn alle Serengeti zonnebrillen voorzien van meekleurende brillenglazen die zich aanpassen aan de lichtomstandigheden.
Brillen als een maatpak! Het Engelse bedrijf TD Tom Davies maakt het mogelijk. Voor de brillen van TD Tom Davies is niets te gek. Met hun zeer uitgebreide standaard collectie hebben ze al een mooie stijl neergezet. Indien toch liever de kleur of maat aangepast ziet kan dit zonder meerprijs. Indien de bril meer aangepast moet worden in de trend van model aanpassing of schaalverdeling is ook (bijna) alles mogelijk. De brillen van TD Tom Davies behoren tot de betere in de brillenbranche en hebben  door hun unieke eigenschappen bij ons een streepje voor.. Houdt u meer van een unieke look door een bril van buffel-hoorn te laten maken behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij vertellen u er graag over! Onderstaand een greep uit onze collectie van TD Tom Davies.

Een stoer, volwassen product in kindermaat

Vingino Eyewear is de unieke collectie brillen van het kindermodemerk Vingino. Het kledingmerk is populair bij moeders en kinderen, en ontworpen voor een jonge maar zelfbewuste generatie. Vingino Eyewear past zich daarop aan door een volwassen product op kindermaat te produceren.

Leeftijd

Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen. Door stijl te combineren met plezier en kwaliteit is Vingino Eyewear een merk waar alle leeftijden van kunnen genieten. Al onze modellen komen in verschillende kleuren, voor iedere smaak en voorkeur wat. Daarnaast werkt Vingino Eyewear nauw samen met de eigen doelgroep, door kinderen de mogelijkheid te geven hun eigen bril te ontwerpen in de jaarlijkse competitie. De winnaars zien hun design werkelijkheid worden en in de winkels verschijnen.

Collectie

Met modellen voor alle leeftijden wil Vingino Eyewear zich profileren als een merk voor alle kids. Mini wordt daardoor opgevolgd door Kids, om dan door te gaan naar Teens. Daarnaast hebben we ook een collectie stoere zonnebrillen en skibrillen. Voor elke gelegenheid, en voor elke kind wat wils.