Ook dit jaar hebben wij onze jaarlijks terugkerende open dag. Met het oog op de huidige omstandigheden hebben we de open dag in een ander jasje gestoken. Zo kunnen we u de mooiste nieuwe monturen laten zien in een omgeving die voor iedereen veilig is.

Net als andere jaren wordt het weer een gezellig evenement met een hapje en drankje. Doordat we een afspraak met u inplannen hebben wij alle tijd voor u om de mooiste bril met u uit te zoeken.

Wij zullen u in een speciaal ingerichte ruimte op afspraak ontvangen. Daar kunt u aan tafel plaatsnemen en worden de monturen aan u getoond. Wij kunnen op deze manier de afstand van 1,5 meter garanderen.

Er is dit jaar géén mogelijkheid tot vrije inloop. Heeft u wél interesse om te komen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 073 5130006.

Lees hieronder de veel gestelde vragen indien u nog meer informatie wenst.

Graag tot de 21ste november!

Stein Cools

Meer informatie over de merken die te bewonderen zijn

Maak op tijd een afspraak want de plaatsen zijn beperkt!

Theo eyewear is al sinds jaar en dag een bekend merk bij brillenliefhebbers!
Ook dit seizoen zijn ze er weer in geslaagd om een bijzondere collectie brillen te maken die onderscheidend is ten opzichte van de andere merken.
Tijdens onze open dag is Peter Debaene weer van de partij om u al dit moois te laten zien.
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Glooiende lijnen, mooie kleuren en de beste materialen. Bij J.F. Rey weten ze wat brillen maken is.
Ook de nieuwste collectie van J.F. Rey kunt u bekijken op onze open dag.
U zult versteld staan van hetgeen ze nu weer hebben ontworpen!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 073 5130006

Deens design,
daar staat LINDBERG voor. Met hun minimalistisch design van glasbrillen, kunststof acetanium brillen en 18 karaats gouden brillen zijn
ze marktleider.
Als u tijdens onze open dag een afspraak maakt met de ambassadeur van Lindberg, kunt u al het moois bewonderen en passen.
LINDBERG heeft met hun collectie van 2021 onze harten veroverd!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 073 5130006

DE BESTE HANDGEMAAKTE BRILLEN KOMEN UIT TIROL
De hoogwaardige, extreem lichte hout- en steenbrillen van ROLF zijn handgemaakt. De hoofdfocus van het bedrijf is om designtrends te zetten en nieuwe ideeën te realiseren.
De eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling vond een nieuw type houten bril uit en een speciaal beglazingssysteem voor stijve materialen. ROLF-brillen worden zonder schroeven en metaal geleverd, zijn onderhoudsvrij en zijn bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën. Door een speciale coating zijn de brillen gemakkelijk te onderhouden.
ROLF-brillen is sinds 2009 een pionier in het maken van houten brillen.
In 2011 werd het stenen frame onthuld als de eerste in zijn soort ter wereld.

Alleen tijdens onze open dag zullen ook hun unieke Titaniumbrillen te zien zijn.

Graag tot 20 of 21 november 2020!

Misschien dat wij nog wat vragen voor u kunnen beantwoorden:
Hoe kan ik een afspraak maken?

Om zo goed mogelijk aan ieders wensen te voldoen kunt u telefonisch een afspraak maken. Wij kijken dan samen met u in welk merk of merken u interesse heeft en daar plannen we een afspraak voor in.

Ons telefoonnummer: 073 5130006

U kunt hieronder ook een terugbel verzoek achterlaten. Wij bellen u dan tijdens onze openingstijden terug.
Wordt het erg druk?

Nee, wij garanderen u dat wij ons zullen houden aan de richtlijnen van het RIVM die op 20-21 november 2020 gelden. Doordat we afspraken inplannen kunnen we de drukte regelen.

Moet ik een mondkapje op? Dan kan ik toch geen brillen passen?

Wij volgende de adviezen van het RIVM op. Indien er een mondkapjes advies is dan volgen wij dat zeker op. Het is echter wel zo dat u uw mondkapje alleen hoeft te dragen als u zich verplaatst in de winkel. Indien u aan tafel zit mag het mondkapje af, we kunnen dan namelijk de afstand garanderen die het RIVM adviseert. Dus brillen passen met mondkapje op dat hoeft niet 😉

Kan ik ook alleen komen kijken of is een aankoop verplicht?

Natuurlijk mag u ook komen kijken als u geïnteresseerd bent in de nieuwste collectie brillen! U bent niet verplicht tot aankoop. Let wel: vrije inloop om de brillen te bekijken is op deze dagen niet mogelijk.

Wat zijn de openingstijden van de open dag?

Wij beginnen om 9:00uur en zullen om 16:00 uur de laatste afspraken maken. Bij grote belangstelling zou het kunnen zijn dat we deze tijden mogelijk uitbreiden.

Speciaal voor THEO klanten is er een extra mogelijkheid op vrijdag 20 november van 15:00 tot 20:00uur.