Meteen naar de inhoud

Ruilen & Retour Online bestellingen

“U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@coolsoogzorg.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren! Lees hieronder hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:
– Retourneren kan binnen 14 dagen via ons retourformulier.
– De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd etc. te zijn
– De originele kaartjes en labels dienen nog bevestigd zijn aan het artikel.
– Voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking.
Neem voor het retour sturen van je bestelling eerst even contact op met Cools Oogzorg via retour@coolsoogzorg.nl en vraag om een retourformulier.
Let op! Heb je een item beschadigd ontvangen? Neem dan direct contact met ons op 073 513 0006
Let op! Vul de reden van jouw retour in op het bijgeleverde retourformulier en voeg dit formulier bij je bestelling.