Computerbril / Officebril Previous item Brillenglazen Next item Brillen

Computerbril / Officebril

In sommige situaties heb je super slimme brillenglazen nodig

Iedereen kent de traditionele leesbril en de multifocale bril. Deze voldoen uitstekend in veel omstandigheden, maar soms is er meer nodig: een bril die net wat extra perspectief geeft. Brillenglazen waarmee je binnen stapt in een aangename ruimte. De zelfstandige opticien weet alles van deze super slimme brillenglazen.

Help! De verkeerde bril

Een goede multifocale bril om van veraf tot dichtbij te kunnen zien, is heel belangrijk. Zo’n bril is fijn, maar niet in alle omstandigheden ideaal. Bij het werken achter de computer, bij lezen in bed en bij tal van andere activiteiten is een comfortabele houding moeilijk te vinden. En de gevolgen van een verkeerde houding uiten zich vaak in hoofdpijn, nek- en rugklachten.

Lekker bezig, scherp zicht

Gelukkig zijn die ongemakken eenvoudig te verhelpen, want er bestaan super slimme brillenglazen. Hiermee kun je lekker werken, koken, muziek maken en lezen in bed en toch alles scherp blijven zien zonder steeds van houding te hoeven veranderen.

Leescomfortzone

Met Zeiss-“officelens-glazen”- ideaal te combineren met een multifocale bril – zie je alles wat zich afspeelt in de leescomfortzone (van dichtbij t/m 4 meter afstand) haarscherp. De glazen zijn zo geslepen dat de hele zone voortdurend perfect in beeld is.

Vakwerk van de opticien

Het aanmeten van “officelens-glazen” is vakwerk. De zelfstandige opticien heeft alles in huis om een exact beeld te krijgen van de specifieke kenmerken en behoeften van uw ogen. En er is altijd tijd voor een vrijblijvend advies over de leescomfortzone.

Voor het aanmeten van een computerbril / officebril raden wij u aan een afspraak te maken.

Maak online uw afspraak!

Naar afspraak