Digital lens brillenglazen

Kunnen uw ogen het digitale tijdperk nog aan? Bent u tussen de 30 en 40 jaar en heeft u vaak last van vermoeide, geïrriteerde ogen, hoofdpijn of nekpijn? Dit zijn typische symptomen van digitale oogstress.

Het is moeilijk ons het leven in te beelden zonder digitale apparatuur en alle tools en informatie waartoe ze ons toegang geven, van het bladeren door onze e-mails onderweg, het bijwerken van onze Facebook-status tot het controleren van het weerbericht en de treintijden of het zenden van een foto. Toch is het niet enkel onze mogelijkheid om overal en altijd toegankelijk te zijn die een revolutie heeft ondergaan – ons gezichtsvermogen is ook gewijzigd.

Onze ogen springen van een nabije, naar een middelgrote, naar een verre afstand en weer terug. Tal van dertigers en veertigers, die veel smartphones en tablets gebruiken, merken op dat ze vaker last krijgen van geïrriteerde en vermoeide ogen. Ons zicht en onze visuele perceptie verminderen, onze ogen raken vermoeid en wij ook.

Voor deze groep mensen kunnen wij het ZEISS DIGITAL BRILLENGLAS zeker aanbevelen. Maak een afspraak, dan vertellen we u er alles over na onze oogmeting.

Maak online uw afspraak!

Naar afspraak