Skibril op eigen sterkte

Ga je graag skiën en ben je brildragend? Dan is het altijd een uitdaging om tijdens het skiën scherp te kunnen zien.

Er is een nieuw type skibril ontworpen die de problemen allemaal oplost! De skibril van SnowVision heeft de sterkte in het geheel in het glas ingeslepen. Dit zorgt voor een scherp zicht en dezelfde ervaring als een skibril zonder sterkte wat betreft draag comfort.

Het is géén clip in de skibril.

Er zijn mogelijkheden dat een soort van clip in de skibril wordt geplaatst om scherp te kunnen zien. Deze oplossing kennen wij maar bij deze skibril zijn de glazen echt geïntegreerd in de goggle. Hierdoor heb je er geen last van met schoonmaken en beslaan. De skibril gedraagt zich gelijk als een normale skibril.

Zelf getest en positief verrast!

Stein Cools: Ik ben zelf ook brildrager en heb tijdens mijn skivakantie voor het eerst geskied met een skibril! Voorheen de meest mogelijke oplossingen geprobeerd van contactlenzen, speciale sportbrillen tot het skiën met een gewone zonnebril. Het viel mij op dat het zicht net zo scherp was dan met mijn eigen bril en dat de bril tijdens het skiën NIET beslaat. Er was alleen een beetje last van beslaan van de glazen als ik wat langere tijd in de skilift zat.

Voor mij is het een goede oplossing en ga ook de volgende keer weer skiën met de skibril op mijn eigen sterke.

Meekleurend glas

Het glas in de skibril is gemaakt van meekleurend materiaal, hoe meer UV-licht er is des te donkerder is de skibril. Dus geen gewissel met glazen, dit brillenglas past zich aan aan de omstandigheden van het licht.

Levertijd en prijzen

De levertijd van een skibril is ongeveer 6 werkdagen. Zorg dus dat u op tijd bent met het bestellen van de bril om zo teleurstelling te voorkomen.

De prijs van een skibril met enkelvoudige sterkte (alleen verzicht) is € 250,- uitgevoerd met een leesgedeelte (type bifocaal) € 300,-

Bestellen kan natuurlijk bij ons in de winkel. Meer informatie over deze bril vind u hier: https://www.snowvision.net

skibril op sterkte