Sportbrillen

We sporten steeds meer om fit te blijven, waardoor het steeds belangrijker wordt om een goede sportbril te dragen. Een sportbril zorgt niet alleen voor een goed zicht tijdens het sporten, maar biedt ook voldoende bescherming voor de ogen en uw dagelijkse bril blijft langer mooi. In sportbrillen zijn er diverse opties.

Belangrijke vraag is wanneer u deze sportbril gaat dragen. Draagt u deze alleen binnen in een zaal of ook buiten? Tijdens welke sport of activiteit wordt deze gedragen?

Als u de sportbril buiten draagt, is het goed om een sportbril te kiezen met inzetclip waar uw eigen sterkte in gemonteerd wordt. In sommige sportbrillen kunnen glazen ook verwisseld worden, zodat ze naar iedere situatie aangepast kunnen worden, denk bijv. aan skiën, fietsen, golven, etc.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een montuur met glazen op sterkte, bijv. een zwembril, zodat u geniet van een helder zicht, zowel onder als boven water. Voor elke sportieve of recreatieve behoefte, biedt Cools oogzorg een oplossing.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden.