Theo eyewear heeft het weer voor elkaar!

Theo eyewear heeft het weer voor elkaar!

Ook ditmaal heeft Theo weer een supermooie en speelse collectie gepresenteerd op de beurs in Parijs. Met de bijzondere vormgeving en fijne kleuren hebben ze iets unieks op de markt gezet.

Een Theo bril is altijd onderdeel van een bepaald thema. In het verleden zijn er brillen uitgebracht die de naam hebben gekregen van soorten sausjes voor op de frieten, verschillende soorten jaargetijden enz. Zo ook dit jaar is er weer een bijzonder thema gebruikt, welke? Dat houden we nog even geheim tot de open dag..

De brillen van Theo worden grotendeels ontworpen door de ontwerper Patrick Hoet. Daar komt ook de naam Theo vandaan: hussel de letters van HOET door elkaar en je kunt er THEO van maken. Meneer “Theo” bestaat dus niet!

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in en achter onze winkel aan De Akker 7 te Vlijmen van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is kosteloos en wij zorgen voor een leuke attentie als u naar huis gaat.
Wij zorgen voor een lekker drankje en hapje, tevens is er de mogelijkheid om kosteloos mee te doen aan een wijnproeverij van Wijnhuis van Iersel te Waspik. Nog nooit in een electrische auto gereden? Jos van Boxtel automotive is aanwezig om u dit te late ervaren!
Nog even wachten. Het duurt nog precies:
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds