Redactioneel artikel De Scherper woensdag 1 april 2015

zonnebril

De zon laat zich weer wat vaker zien en juist nu is het dragen van een zonnebril misschien wel belangrijker dan hartje zomer. In het verkeer kan de combinatie van helder weer en een laaghangende zon namelijk gevaarlijke situaties opleveren. Een zonnebril met contrastverhogend zicht en de juiste uv-bescherming draagt bij aan een comfortabeler zicht en meer verkeersveiligheid.

Naarmate de leeftijd vordert, houdt onze ooglens steeds minder uv-straling tegen en wordt het netvlies hier dus meer aan blootgesteld. Een verhoogde concentratie van uv-straling kan zorgen voor blijvende schade aan het netvlies.

Zonneglas cadeau

Cools Brillen onderkent het belang van een goede zonnebril en geeft daarom een zonneglas cadeau bij aanschaf van een zonnebrilmontuur met glazen op sterkte. Deze aanbieding geldt het gehele jaar.

Op donderdag 16 en vrijdag 17 april nemen we de nieuwe ruimte voor gehoortoestellen feestelijk in gebruik. Hiermee zetten we een grote stap in het beter aanmeten van gehoortoestellen. Cools Brillen blijft service voor ogen en oren houden.