Veilig de weg op met DriveSafe brillenglazen van ZEISS

U rijdt in de schemering of in het donker, het regent, de koplampen van uw tegenligger schitteren hinderlijk in uw ogen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Goed zicht is essentieel voor úw veiligheid en die van uw medepassagiers en -weggebruikers.

ZEISS heeft een brillenglas ontwikkeld dat beter zicht geeft bij weinig licht en bovendien minder schittering doorlaat van het tegemoetkomende verkeer of straatverlichting. U gaat comfortabeler en veiliger de weg op. De brillenglazen zijn tevens geschikt voor dagelijks gebruik, dus ook als reservebril te gebruiken.

Rijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen – ongeacht de afstand. Goed zicht is voor elke bestuurder essentieel voor de veiligheid.

  • Vindt u het moeilijk om objecten snel genoeg op te merken bij weinig licht, zoals op regenachtige dagen, in de schemering of ‘s nachts?
  • Vindt u het storend dat u in het donker verblind wordt door tegemoetkomend verkeer?
  • Vindt u het lastig u te heroriënteren wanneer u van het wegdek naar het dashboard en in uw achteruitkijk- en zijspiegels kijkt? 

Dan is een bril met ZEISS DriveSafe brillenglazen echt iets voor u! Ook als u in het dagelijkse leven geen bril nodig hebt.

Ontdek de unieke eigenschappen van ZEISS DriveSafe brillenglazen

ZEISS Luminance Design technology biedt beter zicht bij weinig licht!

Houdt rekening met uw pupildiameter bij weinig licht en herstelt het natuurlijk zicht in deze moeilijke omstandheden.

ZEISS DuraVision DriveSafe coating minder verblinding door tegenliggers of straatverlichting in het donker!

Filtert tot 64% meer fel, storend licht van koplampen met XENON en LED technologie in vergelijking met andere premium coatings.

ZEISS DriveSafe brillenglasdesign

Duidelijk zicht op het wegdek, dashboard en spiegels

14% groter vertezicht voor een brede kijk op de weg bij multifocale

brillenglazen.

43% groter tussenzicht voor makkelijk schakelen tussen weg, dashboard en autospiegels bij multifocale brillenglazen.

 

Interesse naar dit zeer speciale brillenglas? Maak hier een afspraak voor meer informatie of een gratis ogentest met iScription meting!

Bij het maken van een afspraak kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Drivesafe Experience: deze afspraak is  speciaal voor ons Drivesafe brillenglas.

Brilsterkte meting: voor de oogsterkte meting van uw ogen voor een nieuwe bril of controle

Uitgebreid onderzoek: dit onderzoek houdt in: sterkte meting, netvlies foto, gezichtsveld test, OCT, oogdrukmeting. kosten 25 euro. meer info

Polatest: voor een prisma meting. Vaak heeft u al eerder prisma’s gehad of hebben wij u geadviseerd een afspraak hiervoor te maken.