Zonnebrillen en zonneglazen in alle kleuren

De lente is begonnen en ook de zon laat zich weer steeds vaker van de zonnige kant zien. We hebben onze zonnebrillen collectie weer  binnen en u bent welkom om te kijken naar onze nieuwste modellen in mooie kleuren en de modernste vormen.

Verschillende kleuren zonneglazen voor verschillende monturen

Wist u dat een stijlvol montuur niet het enige is waarop u moet letten als u een zonnebril koopt? Allereerst moet u zich vergewissen dat de bril glazen heeft van de beste kwaliteit die op maat zijn gemaakt voor uw ogen en behoeften. De belangrijkste functie van de zonnebril is bescherming van uw ogen tegen potentieel schadelijke UV-stralen. Dergelijke gepersonaliseerde zonnebrilglazen zijn vrijwel voor iedereen verkrijgbaar, ongeacht of u wel of geen bril nodig hebt om uw gezichtsvermogen te corrigeren. Maar een veelheid aan keuzes kan ook erg verwarrend zijn. Cools Oogzorg helpt u graag bij uw keuze door een aantal belangrijke functionele opties voor uw ideale bril de revue te laten passeren.

Zorg wel dat u een zonnebril bij u hebt waarmee u uw ogen beschermt tegen de UV-stralen van de zon. Bovendien is ook bij een zonnebril een antireflectiecoating van de beste kwaliteit van bijzonder belang voor een goed zicht.

Wij adviseren u graag.

Bij aanschaf van een zonnebril op sterkte met Carl Zeiss brillenglazen ontvangt u altijd 1 zonneglas gratis.